Guided search

Klik op een term om uw huidige zoekopdracht te verfijnen.

Doelgroep

: all » individuele personen

Current search

[×]

Doelgroep

: individuele personen

Uitgebreid Zoeken: individuele personen

3 results

Resultaten

Oproep :
27/10/17 - 26/03/18
Doelgroep:
Programma:

Baekeland-mandaten

Met Baekeland-mandaten wil Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) onderzoekers de kans bieden een doctoraat uit te voeren in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven.


Oproep :
27/10/17 - 26/03/18
Doelgroep:
Programma:

Innovatiemandaten (IM)

Innovatiemandaten (IM) zijn gericht op postdoctorale onderzoekers die zich willen bekwamen in de valorisatie van hun onderzoeksresultaten naar de bedrijfswereld, hetzij naar een bestaand bedrijf, hetzij naar een nog op te richten bedrijf.


_Doctoraatsbeurzen Strategisch Basisonderzoek

Doctoraatsbeurzen voor wetenschappelijk onderzoek wordt verleend aan jonge wetenschappers. Hun proefschrift moet een onderwerp van strategisch basisonderzoek behandelen, en moet een economische finaliteit hebben: het moet potentieel hebben voor toepassing bij specifieke bedrijven, bij een collectief van bedrijven of een sector, of bij een ruime aansluiting bij de 6 transitiegebieden uit de VRWI Toekomstverkenningen 2025.

Vanaf 1 januari 2016 zullen de doctoraatsbeurzen voor strategisch basisonderzoek overgedragen worden van IWT naar FWO. Dit betekent dat FWO voortaan zal instaan voor alle nieuwe oproepen.
Lees hier het nieuwsbericht : uw doctoraatsbeurs bij IWT onder nieuwe vlag!