Extern Deskundige bij Agentschap Innoveren & Ondernemen!

Voor de inhoudelijke evaluatie van aanvragen uit zijn verschillende programma’s doet Agentschap Innoveren & Ondernemen geregeld beroep op de expertise van externe specialisten. Dit zowel voor deelname aan mondelinge colleges bij het agentschap als voor schriftelijke expertenadviezen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar externe deskundigen zowel uit industrie als uit de onderzoekswereld.

Voelt u zich aangesproken? Reageer dan meteen vrijblijvend via het webformulier. Zodra wij u als extern deskundige voor een project in uw vakgebied kunnen inschakelen, nemen wij contact met u op.

Uw inzet loont: onze projecten zijn van hoog niveau, vertrekken van de 'state of the art' in elk vakgebied en bieden de mogelijkheid om uw eigen vakkennis in te brengen. Onze externe deskundigen leggen waardevolle contacten met andere deskundigen in hun vakdomein en met de wetenschappelijke adviseurs van het agentschap.

In het kader van zijn actief diversiteitbeleid wenst VLAIO de deelname van vrouwelijke deskundigen expliciet aan te moedigen. Meer dan 30% van de wetenschappelijke adviseurs binnen het het agentschap zijn vrouwen. We doen hier dan ook een warme oproep aan deskundige vrouwen om zich zeker kandidaat te stellen.

Verdere informatie vindt u in onze faq 'Veel gestelde vragen rond Externe Deskundige bij Agentschap Innoveren & Ondernemen'.

Interesse? Reageer dan meteen vrijblijvend via het webformulier of e-mail uw gegevens naar: expert [at] vlaio [dot] be.