Nieuwscategorieën

RSS feed icon Nieuws RSS

24ste oproep voor projectvoorstellen CORNET!

logo cornet
De 24ste CORNET?-oproep staat open. Een CORNET-project omvat essentieel onderzoek en kennisverspreiding ten behoeve van een groep bedrijven waarin niet-R&D intensieve kmo?’s duidelijk aanwezig zijn. De deelnemende landen/regio’s zijn Duitsland, Oostenrijk, Vlaanderen, Wallonië, Polen, Québec en de Tsjechische Republiek. Er zijn geen thematische beperkingen.

CORNET biedt mogelijkheden tot internationale samenwerking aan projecten die ingediend worden in de Vlaamse programma’s: De elektronische versie van de aanvraag wordt als word-document of pdf verstuurd naar cornet [at] vlaio [dot] be.

Uiterste datum voor het indienen van projectvoorstellen: 27 september 2017 om 12u00.

Informatie omtrent het indienen van een projectvoorstel en de evaluatie is beschikbaar op www.cornet.online en op de website van het agentschap Innoveren & Ondernemen via de deelnemende programma's.

Een CORNET-project consortium bestaat uit minstens twee partners uit twee verschillende landen. Voor elk land of regio gelden specifieke ontvankelijkheidcriteria en steunmodaliteiten. Er wordt aangeraden om voorafgaand aan de indiening contact op te nemen met de steun verlenende agentschappen in elk land of regio waar steun wordt aangevraagd.

Contactpersoon voor CORNET is Ria Bruynseels (ria [dot] bruynseels [at] vlaio [dot] be