Nieuwscategorieën

RSS feed icon Nieuws RSS

Beslissing TETRA oproep 2016-2017.

IWT
De doelstelling van TETRA is het stimuleren van kennisoverdracht tussen hogescholen/geïntegreerde opleidingen in de universiteiten en ondernemingen. Hierbij wordt beschikbare kennis vertaalt via praktijkgericht onderzoek naar gevalideerde en direct bruikbare concepten of prototypes, die inspelen op de noden van en/of nieuwe markt-opportuniteiten bieden aan een ruime groep ondernemingen (kmo?’s) en/of social profit organisaties. De projecten zijn collectief en worden begeleid door een groep van potentiële gebruikers. Deze ondernemingen staan samen in voor 7,5% cofinanciering van de projecten.
Exclusief voor onderzoeksgroepen, verbonden aan de professionele bacheloropleidingen, is het mogelijk om een voorbereidingsproject van 1 jaar in te dienen.
(meer info over het TETRA programma zie link onderaan)

Op 24 januari 2017 werden in totaal 42 projectaanvragen ingediend (waarvan 4 voorbereidingsprojecten) voor een totale aangevraagde subsidie van ca. 13 MEUR. Rekening houdend met de beoordelingen van de projectvoorstellen worden 24 projecten ( waarvan 2 voorbereidingsprojecten) gesteund.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Stephane Faignet T +32 (0)2 432 42 81, stephane [dot] faignet [at] vlaio [dot] be
De lijst met goedgekeurde projecten kan u hier bekijken.