Nieuwscategorieën

RSS feed icon Nieuws RSS

De 7de oproep Landbouw (LA)-trajecten 2017-2018 staat open!

IWT
Landbouw (LA)-trajecten zijn projecten gericht op de primaire sector, waar naast onderzoek ook activiteiten van kennisoverdracht en het toepassen van die kennis op bedrijven geïntegreerd worden in één project. De belangrijkste doelstelling van het programma LA-trajecten is om vanuit een concrete probleemstelling of vraaggedreven opportuniteit van een collectief van bedrijven uit de primaire sector, innovatieve oplossingen aan te bieden die op relatief korte termijn toegepast worden en die resulteren in zichtbare veranderingen met een duidelijke (economische) meerwaarde voor de ruime doelgroep.

Meer informatie over de oproep en de link met alle documenten voor de opmaak van een projectaanvraag, kan u terugvinden in het oproepdocument.

De uiterste datum voor de elektronische indiening van de projectaanvragen is maandag 20 november 2017 om 12 uur ‘s middags (landbouw [at] vlaio [dot] be; max. 10 MB/e-mail).

Infosessie en voorbespreking voor geïnteresseerde aanvragers:
Het agentschap heeft een infosessie georganiseerd op woensdag 20 september 2017. De presentatie kan u hier terugvinden.

Een voorbespreking (ca. 1/2u-1u) aanvragen kan op volgende data:
1) woensdag 20 september: voor een bespreking na de infosessie
2) maandag 25 september: heel de dag beschikbaar voor besprekingen

De deadline voor registratie voor de infosessie en/of een verkennend gesprek is woensdag 13 september 2017.
Indien geen van beide data mogelijk zijn, kunt u uitzonderlijk een bespreking aanvragen op een ander moment naar keuze, via mail aan landbouw [at] vlaio [dot] be en dit uiterlijk tot vrijdag 20 oktober 2017.

Bij uw aanvraag tot voorbespreking dient u in alle gevallen een korte samenvatting van het projectvoorstel en de vragen die u wenst te behandelen, toe te voegen.

Let op! Er worden geen instructiegesprekken meer voorzien. Indien u een persoonlijk gesprek wenst met een adviseur, vragen wij u gebruik te maken van de voorbesprekingen. Tijdens de evaluatieperiode (periode tussen indiening en college van deskundigen) zal de projectadviseur, indien nodig, met de aanvrager(s) contact opnemen voor een korte bespreking van de projectaanvraag.