Nieuwscategorieën

RSS feed icon Nieuws RSS

De oproep TETRA 2017-2018 staat open!

IWT
De oproep TETRA staat open voor onderzoeksgroepen van Vlaamse hogescholen en Vlaamse universiteiten, die actief bezig zijn met praktijkgericht onderzoek. TETRA projecten hebben tot doel beschikbare kennis te vertalen naar gevalideerde en direct bruikbare concepten of prototypes, die inspelen op de noden van en/of nieuwe markt-opportuniteiten bieden aan een ruime groep ondernemingen (kmo?’s) en/of social profit organisaties. Er is daarnaast ook een kennisdoorstroming naar opleidingen aan de hogescholen en geïntegreerde opleidingen aan de universiteiten.

Meer informatie over de oproep en de link met alle documenten voor de opmaak van een projectaanvraag, kan u terugvinden in het oproepdocument.

De uiterste datum voor de elektronische indiening van de projectaanvragen is dinsdag 23 januari 2018 om 12 uur ‘s middags (tetra [at] vlaio [dot] be; max. 10 MB/e-mail).

Infosessies en voorbesprekingen voor geïnteresseerde projectaanvragers:
Het agentschap organiseert 2 infosessies en inschrijven hiervoor is verplicht:
  • maandag 23 oktober 2017 om 10:00 uur in Corda Campus NV, Kempische Steenweg 293/16 te Hasselt (treinstation Kiewit; inschrijven ten laatste maandag 16 oktober)
  • vrijdag 27 oktober 2017 om 14:00 uur in VAC, Jacob van Maerlantgebouw, Koning Albert I laan 1-2 te Brugge (treinstation Brugge; inschrijven ten laatste vrijdag 20 oktober)
Aanvragen tot voorbespreking (1/2 h) vraagt u samen met uw registratie voor de infosessie aan via de website, waar u een korte samenvatting van het projectvoorstel toevoegt en de eventuele vragen die u wenst te behandelen.