Nieuwscategorieën

RSS feed icon Nieuws RSS

Oproep imec.icon - onderzoek voor digitale innovatie

banner voor de imec.icon call 2 2017
Het imec.icon onderzoeksprogramma is een formule voor vraaggedreven, coöperatief onderzoek. Over een periode van doorgaans twee jaar werken multidisciplinaire onderzoeksteams van zowel wetenschappers als industriepartners en/of social-profitorganisaties samen om digitale oplossingen te ontwikkelen die daarna hun weg vinden in het marktaanbod van de deelnemende partners. Het programma bracht al meer dan 100 projecten voort in een brede waaier aan ICT-gerelateerde toepassingsgebieden en markten.

De sleutel tot een succesvolle digitale innovatie ligt bij grondig wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd binnen een multidisciplinaire groep van professionals. De tweede projectoproep van 2017 opent binnenkort, met deadline 13 september.

Heb je zelf een idee voor vernieuwing in ICT, onze zorg- en gezondheidssector, de maakindustrie of nog andere domeinen? Ontdek dan hoe het imec.icon onderzoeksprogramma jouw project op de rails kan zetten.

Tijdens deze imec.icon infosessie, in samenwerking met Agentschap Innoveren & Ondernemen en Innoviris, kom je alles te weten over:
  • De concrete ondersteuning die het imec.icon programma je biedt
  • Het verloop van een imec.icon onderzoeksproject
  • De indiencriteria en -procedures van de imec.icon projectoproep

De netwerkdrink achteraf is het ideale moment om contact te leggen met potentiële projectpartners.

Praktische details
  • 9 juni, 10u - 12u
  • Koninklijke Bibliotheek van België, Kunstberg, 1000 Brussel
  • Gratis deelname, maar registratie is verplicht
Heb je concrete plannen om een imec.icon project in te dienen? We raden je graag aan om je projectidee te bespreken met een imec Innovation Manager vooraleer in te dienen. Plan je persoonlijk contactmoment.