IWT Awards 2015 de uitreiking

Om 18u op donderdag 26 maart 2015 werden in het Théâtre du Vaudeville (Brussel) de IWT Innovatie Awards 2015 uitgereikt.In het kmo?-land Vlaanderen leeft innovatie meer dan ooit. Innovatie is essentieel om de verdere groei van onze bedrijven te bestendigen en onze welvaart op peil te houden. De huidige economische toestand bewijst dat vandaag nog meer dan ooit. Om de Vlaamse innovatieve bedrijven de aandacht te geven die ze verdienen, organiseerde het IWT, het agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie, voor de vierde maal de uitreiking van de IWT Innovatie Awards.

De awards werden uitgereikt aan kmo’s die een IWT-bedrijfsproject succesvol hebben afgewerkt gedurende de laatste vijf jaar.
Er werden drie IWT Innovatie Awards uitgereikt, één per categorie.

De winnaars zijn :

  • SMO uit Eeklo won de ‘Paul Zeeuwts Award’ voor het project met een belangrijke economische meerwaarde. Bekijk hier het filmpje.


  • Novosanis uit Antwerpen ontving de IWT Award voor het project met een belangrijke maatschappelijke relevantie. Bekijk hier het fimpje.


  • Tot slot de IWT Award voor beste startersproject mocht door LiquidFloors uit Kortrijk in ontvangst worden genomen. Bekijk hier het fimpje.PROFICIAT aan de winnaars!