Over VLAIO

Innoveren is ondernemen en ondernemen is innoveren

Wie onderneemt moet elke dag een beetje innoveren en elke bedenker van een innovatief idee weet dat een ondernemende houding onontbeerlijk is om van dat idee echt iets te maken. De twee versterken elkaar.
Daarom bundelen Agentschap Ondernemen en Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie de krachten voor bedrijven in Vlaanderen. Maakt u al gebruik van onze dienstverlening? Geen nood, de continuïteit in onze diensten is gegarandeerd, maar dan onder een nieuwe, gezamenlijke vlag: Agentschap Innoveren & Ondernemen.
Via één loket leggen wij de brug naar ondernemerschap. Met u. Voor een ondernemend Vlaanderen.

Was u klant bij Agentschap Ondernemen of IWT?

De lopende subsidies of overeenkomsten zetten we gewoon verder, onder dezelfde voorwaarden en met dezelfde procedures. U kan ook nog terecht op hetzelfde adres of bij dezelfde contactpersonen. Zodra hier iets wijzigt, wordt u daar persoonlijk via mail of brief van op de hoogte gebracht. U kan ook de nieuwigheden op de voet volgen op deze site.
Of u dan iets van deze éénmaking zal merken?

Uiteraard werkt Agentschap Innoveren & Ondernemen ook nieuwe diensten uit om bij te dragen aan de creatie van een gunstig ondernemersklimaat in Vlaaderen. Ook steken we een aantal bestaande initiatieven, zoals bijvoorbeeld de kmo?-portefeuille, in een nieuw, verbeterd jasje.
Sommige diensten zullen we verbeteren en versterken. We houden jullie zeker op de hoogte.